За продажба Вила, talatamaty, Antananarivo, Мадагаскар, TALATAMATY

За продажба - Cod. 27659

  • Типология: Вила
  • Област: 600 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: Excellent

Вилата с обзавеждане от 600 м2, напълно обзаведена, се намира на 15 милиона метра от международното летище в Ивато и на 20 милиона от столицата Антананариво, в привилегирована обстановка и тихо с тропическа градина с площ 3000 м2, защитена с периметрова стена с височина 4 метра, плодни дръвчета (хурма, бананови дървета, ябълки канела, круши, ябълкови дървета, папая, нар, лозя), препълнен басейн с голямо интегрирано джакузи, душово пространство, фурна за пица в огъня и традиционна варангуа.


С три гаража и голям паркинг, зона за игра на були, езерце с риби, 2 кухненски градини, зависимост за охрана и пране, външното пространство се показва много тихо.

Снабден с два усилвателя и два резервоара за вода от 1000 литра (250 us галона) и автоматичен générator, имотът е напълно автономен в случай на порязване.

Вилата, напълно климатизирана, подредена с четири големи обзаведени спални внимателно, всяка със самостоятелна баня, родителски апартамент от 150м2 с балкон, екран от 15м2, проектор и домашно кино (сателитна 200 канала), офис с бюро (WiFi интернет достъп ), съблекалня, баня от 60м2 с космически спорт.

Салонът и трапезарията от 150м2 с билярдна маса се показват идеално полезни за вашите приеми.

Кухнята, изработена от камък Лабрадорит и Катафра, от 60м2 напълно оборудвана с американски хладилник, фризер и воден фонтан.

Вилата е изградена по европейските стандарти, с качествени материали. Бетонни стени, основи и дограма в палисандър, изолационен вълнен покрив от скала, монтиран обратен климатик през 2011 г., автоматично осветление навън в цялата градина.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB