За продажба Вила, Majunga-Amborovy- Petite Plage, Majunga, Мадагаскар, boulevard duplex ANTSIRANANA

За продажба - Cod. 42616

  • Типология: Вила
  • Област: 390 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 2

Открийте мечтата си за съвременен живот в тази великолепна вила в Диего Суарес, Мадагаскар. С модерен и елегантен дизайн, тази вила предлага целия комфорт и лукс, от които се нуждаете, за да се отпуснете и да се насладите на живота.

Вилата се състои от '4 просторни и светли спални, всяка със собствен санитарен възел. Големите прозорци предлагат спираща дъха гледка към залива със Захарната глава. Всекидневната, трапезарията и кухнята са напълно оборудвани и перфектно проектирани, за да се насладите на моменти на почивка със семейството или приятелите.

Но центърът на тази вила несъмнено е частният плувен басейн. и покритата открита тераса. Насладете се на слънчеви бани или се потопете във водата, за да се охладите. Това е идеалното място за почивка и възстановяване след ден, прекаран в разглеждане на региона.

Разположена в тих и спокоен район, тази вила е на минути от всички удобства на Диего Суарес, включително ресторанти, магазини и плажове. Това е идеалното място за почивка за тези, които искат да избягат от градския живот, като същевременно са близо до удобствата.

Не пропускайте тази уникална възможност да притежавате собствена съвременна вила с басейн в Диего Суарес, Мадагаскар. Свържете се с нас сега, за да организираме посещение. Няма да си разочарован!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB