За продажба Вила, talatamaty, Antananarivo, Мадагаскар, talatamaty

За продажба - Cod. 38888

  • Типология: Вила
  • Област: 600 m²
  • Номер на стая: 6
  • Етаж: 2
  • Състояние на сграда: Excellent

Вилата с жилищна площ от 600м2, напълно обзаведена, се намира на 15 минути от международното летище Ивато и на 20 минути от столицата Антананариво, в привилегирована и тиха обстановка, с тропическа градина от 3000 м2, затворена от стени, овощни дървета ( хурма, бананови дървета, канелени ябълки, круши, ябълкови дървета, папаи, нар, лозя ....), безкраен басейн, душ зона, фурна за пица с дърва и традиционна веранда.
С трите си гаража и големия паркинг, терена на булите (петанк), рибарника, двата си зеленчукови парцела, пристройката за гледача и пералното помещение, външната зона е много практична. от 1000л и неговия автоматичен генератор, имотът е напълно автономен в случай на прекъсване на тока.
Вилата, напълно климатизирана, разполага с четири големи спални, обзаведени внимателно, всяка със самостоятелна баня, включително основен апартамент с площ 150 м2 с балкон, кино екран с 15 м2, проектор и домашно кино, офис, голяма съблекалня, баня от 60м2 със спортна зона.
Дневната и трапезарията с площ 150 м2 с билярд са напълно полезни за вашите приеми.
Кухнята, уникално парче, създадено от дизайнер, в лабрадоритово дърво от камък и катафрай, от 60м2, напълно оборудвано, също има американски хладилник.
Вилата е изградена по европейски стандарти, с качествени материали. Бетонни стени, подове от палисандър и дограма, изолация на покрив от каменна вата, реверсивен климатик, инсталиран през 2011 г., автоматично външно осветление в цялата градина.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB